fbpx

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Загальні положення
Управління Сайтом https://thirstforstyle.com(далі – «Сайт») здійснюється фізичною особою – підприємцем Бандура Микита Олександрович, який зареєстрований як фізична особа – підприємець і діє відповідно до вимог законодавства України (далі –ФОП Бандура М.О.).
Офіційна електронна скринька організації: thirstforstyle.ua@gmail.com
ФОП Бандура М.О. з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; в зв’язку з чим, ФОП Бандура М.О. прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.
У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення ФОП Бандура М.О. обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія ФОП Бандура М.О. з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.
Ця Політика є невід’ємною частиною угоди між вами та ФОП Бандура М.О. щодо використання Сайту.
Збір та використання персональних даних
Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ФОП Бандура М.О.
Чиї особисті дані обробляюся?
Ми можемо обробляти ваші особисті дані, якщо:
• ви є нашим замовником або постачальником (або зацікавлені в тому, щоб стати ними);
• ви користуєтесь нашими послугамиабо продуктами, які ми розробили;
• ви працюєте на нашого замовника або постачальника, або на когось, хтокористується нашими послугамичи продуктами, які ми розробили;
• ви є клієнтом (або ви працюєте на клієнта), якому ми хочемо розповісти про нашіпослугиабозапропонуватиїх;
• ви наш працівник або зацікавлені у співпраці з нами.
При використанні користувачем Сайту ФОП Бандура М.О.здійснюється обробка даних користувача, а саме:
даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
файли cookie;
ір-адреси;
параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).
Які особисті дані ми обробляємо?
ФОП Бандура М.О.збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки, а саме:
• ваше ім’я і прізвище;
• інформацію про те, на кого ви працюєте, відділ і ваші посадові обов’язки, вашу адресу, номер телефону, електронну адресу або інші контактні дані (ваші особисті або робочі дані, залежно від характеру наших відносин з вами або з особою, на яку ви працюєте);
• особисту інформацію, отриману у процесі спілкування з вами по телефону, електронній пошті, через наш Сайт, соціальні мережі або іншим способом. Така інформація також включає дані, які ми отримуємо або ви надаєте нам під час користування Сайтом: реєструючись для отримання наших новин, надаючи нам товари чи послуги, цікавлячись нашими послугами, розміщуючи замовлення, беручи участь у конкурсі, рекламі або опитуванні, зв’язуючись із нами, щоб повідомити про проблему, чи виконуючи наведені вище дії від імені особи, на яку ви працюєте;
• інформацію, що стосується операцій за нашої та вашої участі або участі особи, на яку ви працюєте (наприклад, подробиці про послуги, які ми надали вам або отримали від вас чи особи, на яку ви працюєте);
• інші ваші особисті дані, які необхідні нам для обробки з метою укладання або виконання договору з вами чи особою, на яку ви працюєте (наприклад, право на обробку робочої інформації та інформації отриманої від агентств з перевірки кредитної історії, якщо це необхідно для здійснення відповідних перевірок за договорами з вами чи з іншою особою, на яку ви працюєте, або якимось чином пов’язані);
• інформацію про події, на які запрошені ви або особи пов’язані з вами, а також вашу особисту інформацію та уподобання у випадку, якщо такі дані необхідні для організації та управління цими подіями (наприклад, ваші побажання);
• особисту інформацію, яку ви надаєте нам під час користування Сайтом, зокрема:
 технічну інформацію, включаючи адресу інтернет-протоколу (IP), що використовується для під’єднання комп’ютера до Інтернету, вашу реєстраційну інформацію, тип та версію браузера, часовий пояс, типи та версії плагіна браузера, операційну систему та платформу;
 інформацію про ваш візит, включаючи повні унікальні локатори ресурсів (URL), історію відвідувань та переміщень нашим Сайтом, історію переходу з нашого Сайту (включаючи дату та час), послуги, які ви переглядали чи шукали, час відгуку сторінки, помилки під час завантаження, тривалість перебування на певних сторінках, інформація про активність на сторінці (наприклад, прокручування, кліки та наведення курсора миші), способи переходу зі сторінки, а також номер телефону чи іконку соціальної мережі, яку ви використали для зв’язку з нами.
При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.
Звертаємо Вашу увагу: ФОП Бандура М.О.обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.
При реєстрації на Сайті відвідувач дає згоду ФОП Бандура М.О.на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.
ФОП Бандура М.О.не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).
ФОП Бандура М.О.збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.
Обробка персональних даних
Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.
Ми не перевіряємо достовірність отриманої про користувачів інформації і не контролюємо правосуб’єктність користувачів.
Файли cookie
Положення щодо використання нами файлів cookie для обробки особистих даних викладено в нашій Політиці використання файлів cookie. Будь ласка, ознайомтеся з нею__зробити активне посилання (політика додається)_____.
Цілі використання персональних даних
Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання сайту та інших актів, що регулюють діяльність ФОП Бандура М.О.
Ми обробляємо ваші особисті дані для наступних цілей:
• укладання та виконання договору з вами чи особою, на яку ви працюєте, щоб:
 надаватипослугиклієнтамабоіншимкористувачамнашихпослуг;
 здійснювати торгівлю відповідно нашої діяльності;
 одержувати товари та послуги від постачальників;
 управляти нашими відносинами з клієнтами, постачальниками та іншими відвідувачами нашого Сайту,де ви або особа, на яку ви працюєте, може бути клієнтом, замовником або постачальником товарів для вказаних вище цілей;
• реклами й продажу, а також надання інформації про нашу діяльність;
• адміністрування нашого Сайту відповідно до умов договору та для здійснення внутрішніх операцій, включаючи виправлення недоліків, аналіз даних, тестування, дослідження, збирання статистики та соцопитувань;
• покращення нашого Сайту, щоб забезпечити представлення контенту у найбільш ефективний для вас і для вашого комп’ютера спосіб;
• гарантування безпеки перебування на нашому Сайті та інших систем;
• оцінювання і розуміння ефективності реклами, яку ми демонструємо вам та іншим, а також для розміщення актуальної реклами;
• надання порад і рекомендацій щодо послуг, які можуть зацікавити вас або особу, на яку ви працюєте, які б відповідали вашим уподобанням, де це потрібно.
Термін зберігання персональних даних
ФОП Бандура М.О.залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу відповідно до мети їх обробки.
Взаємодія Сайту з іншими ресурсами
При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:
системи банеропоказів (наприклад, DoubleClickforPublishers, Admixer, AdRiver та ін.);
соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).
Використання зазначених сервісів ФОП Бандура М.О.необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів ФОП Бандура М.О.не зберігає і не обробляє.
Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта чи профіля, очистити файли cookie (через свій браузер).
Надання доступу до інформації
Адміністрація Сайту не здійснює продаж, обмін чи передачу у тимчасове використання особисту інформацію користувачів. Водночас адміністрація Сайту може надавати загальні окремі дані, не пов’язані з особистою інформацією, нашим партнерами для вирішення статутних цілей ФОП Бандура М.О.
ФОП Бандура М.О.може надати доступ до особистої інформації іншим компаніям і приватним особам, які не мають відношення до ФОП Бандура М.О., лише за таких обмежених обставин:
є вимогою законодавства;
має місце наявність дозволу суб’єкта персональних даних;
ФОП Бандура М.О.надає такого роду інформацію дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам тільки з метою обробки інформації від нашого імені;
у ФОП Бандура М.О.є підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідне для: дотримання будь-яких чинних законів, постанов, або дійсного запиту з державних органів; розслідування потенційних порушень; при виявленні і запобіганні шахрайським діям, а також вирішенні проблем безпеки та усунення технічних неполадок.
На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим, ФОП Бандура М.О.рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.
Згода користувачів порталу із цією політикою конфіденційності
Використовуючи Сайтом, Ви виражаєте свою згоду із цією політикою. Якщо Ви не згодні із цією політикою, будь ласка, не використовуйте Сайт ФОП Бандура М.О. Ваше подальше користування Сайтом після внесення змін у дану політику буде розглядатися як Ваша згода із цими нововведеними змінами.
Відмова від відповідальності
Дана Політика застосовується виключно для сторінокФОП Бандура М.О., при переході по зовнішнім посиланням на інші інформаційні ресурси та сторінки в соціальних мережах адміністрація Сайту не несе відповідальності за дії третьої сторони, а також за інформацію розміщену на сторонніх ресурсах.
Захист персональних даних
ФОП Бандура М.О.використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, ФОП Бандура М.О.не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання ФОП Бандура М.О.
ФОП Бандура М.О.забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.
ФОП Бандура М.О.надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог ФОП Бандура М.О.
Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Ваші дані зберігаються відповідно до цієї Політики конфіденційності, нашої внутрішньої політики, законів і угод.
Умови доступу до персональних даних
ФОП Бандура М.О.надає доступ до інформації користувачів тільки тим співробітникам, яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від нашого імені.
Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданої володільцю персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.
Користувач має право на одержання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови зазначення прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання (місця перебування) і реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, установлених законом.
Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.
Відстрочка доступу користувача до своїх персональних даних не допускається.
Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів.
Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.
Рішення про відстрочення або відмову у доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.
Права суб’єкта персональних даних
ФОП Бандура М.О.доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:
знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
на доступ до своїх персональних даних;
отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
відкликати згоду на обробку персональних даних;
знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яка були Вами надана ФОП Бандура М.О.відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються Сайтом, будь ласка, звертайтеся до ФОП Бандура М.О.: по електронній пошті на email: thirstforstyle.ua@gmail.com.
Зміни до цієї Політики
Адміністрація Сайту має право за своїм розсудом обновляти дану політику конфіденційності в будь-який час без додаткових повідомлень. Нововведення набирають чинності з моменту їх опублікування на цій сторінці. Якщо Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.
Використовуючи Сайт, Ви погоджуєтеся із прийняттям на себе відповідальності за періодичне ознайомлення з Політикою конфіденційності й змінами в ній.

Наверх